Webbutiker

 

http://www.ekobutiken.se/?affiliate=5055

 

I Ekobutiken hittar du:

Thorne Researchvärldens mest testade och rena kosttillskott? Fritt från GMO,  onödiga tillsatser, tungmetaller och oönskade bakterier

Supreme Nutrition  – rena örter som tåls väl även av känsliga/allergiska personer

Quicksilver ScientificC-vitamin och glutation med överlägset upptag som stödjer kroppens avgiftning

Ancient Minerals – avslappnande magnesium från en ren underhavskälla med upptag direkt via huden

Hos ekobutiken handlar du kosttillskott av märkena ovan. Använd alltid länkarna ovan så kommer du till min och Näringsmedicins egen Ekobutiken.se.

I Ekobutikens webbshop finns också böcker med miljötema, ekologiskt kaffe, olivolja, fantastisk rättvisemärkt choklad och vattenreningssystem mm. 

Hela det terapeutiska sortimentet finns inte tillgängligt i webbutiken, t.ex. Quicksilvers detoxprodukter.  maila mig för att göra din beställning av Quicksilvers produkter och annat som du inte hittar i webbutiken.

Basic.jpg_0_0_100_100_300_300_75

Thorne Research är en kosttillskottstillverkare som sätter ribban för renhet och kvalitet. Många tillskott på marknaden innehåller sådant många personer med hälsoproblem och näringsbrister är överkänsliga emot, t.ex. spår av protein från majs i C-vitaminprodukter, eller spår av proteiner från vete i aminosyror.

Visste du att en kosttillskottstillverkare är inte skyldig att deklarera vad råvaran är gjord av eller kommer ifrån? T.ex. kan en tillverkare köpa in ett pulver från en råvaruleverantör, hälla det på burk och sälja det som ”rent C-vitamin”, utan att ha kontrollerat om detta pulver innehåller annat än C-vitamin.

Thorne startades av en person som själv var överkänslig mot gluten bl.a., som blev sjukare av de kosttillskott han intog. I dag genomgår alla råvaror i Thorne Research’s sortiment företagets egen rigorösa kontroll, som innefattar bl.a. mass-spektometri (IPC), vätskekromatografi (HPLC), gaskromatografi, Near-infrared spectroscopy (NIRS), mikrobiologitester mm. Om en produkt inte fyller kraven tas den bort från sortimentet genast tills en tillräckligt ren råvara står att finna.

Grön Interiör  – Webbutiken för giftfri inredning

Se månadens erbjudanden hos Grön Interiör

Sagt i pressen om Grön Interiör: ”Grön Interiör är en idealisk butik för den inredningsintresserade som vill förena både eko och reko. Eller för den som av andra orsaker inte vill sova bland en massa kemikalier.

Här finns exempelvis sängmadrasser i naturgummi, ergonomiska kuddar av hirs, täcken av lammull och ekologiska gosedjur, barnfiltar och skötbordsunderlägg. Förutom att alla material är ekologiska, ställs även krav på producenternas djurhållning och arbetsförhållanden. De sängramar och nattduksbord som erbjuds är tillverkade av europeiska träslag som avverkats på ett kontrollerat sätt. ”

Använd alltid länken ovan så kommer du till min och Näringsmedicins egen Grön Interiör.

leksak

Holistic

Holistic är ett svenskt företag som tillverkar kosttillskott och erbjuder utbildning och föredrag om funktionsmedicin.

I webbshopen Vitamera hittar man Holistics prisvärda produkter som t.ex. flera D-vitaminpreparat, probiotika, enzymer, vattenrening, s.k. superfoods och en fantastisk ekologisk kokosolja.

Använd länken via bilden nedan så  kommer du till min egen Vitamera-butik. Innan du använder de Terapeutiska produkterna rekommenderas rådgivning hos näringsterapeut.

Vitamera-300

k2d3olivolja_l

Alpha Plus

WebVital-logo-medium

Alpha Plus är företaget vars grundare tog funktionsmedicinen till Sverige för mer än 30 år sen. I Webvitalbutiken finns prisvärda kosttillskott, näringspulver och örter. Jag rekommenderar deras flytande örtextrakt och rödbetsjuicepulvret, som ger energi och kraft till muskler före träning. Rödbetans innehåll av nitrater omvandlas i kroppen till kväveoxid, som hjälper blodkärlen att hållas vidgade och att transportera mer syre.