Kroppsbehandlingar

Att kombinera näringsmedicin med manuella behandlingar ger ofta ett bättre resultat än behandlingarna var för sig. Kroppsbehandling och massage kan påverka signalsubstanser och nervsystemet så att stressnivåer, smärta och oro minskar. Blodtryck som beror på stress kan sänkas efter en kroppsbehandling.

Massage av fotzoner, kinesiologiska punkter och akupunkter kan lösa upp spänningar i rygg, ländrygg, höfter, nacke, mage och tarmar bl.a.

Att ta emot en kroppsbehandling är ett utmärkt sätt att ge sig själv en djup vila och sina inre organ signal om återhämtning. Jag arbetar för det mesta mjukt men djupt, lyssnar till din andning och följer den för att få din kropp att släppa spänningar.

Du får en behandling som anpassas till din kropp och det tillstånd du befinner dig i just nu. Jag använder kinesiologisk diagnos och –punktmassage, massage av akupunkter, zonterapi, klassisk massage, lymfdränerande strykningar, bindvävstekniker och intuitiv beröring. 

När jag arbetar med din kropp kan jag också känna jag också av om det  finns behov att undersöka vissa mineral- eller neurotransmittorobalanser eller toxisk belastning.

Hos mig får du en rogivande kroppsbehandling som jag anpassar efter hur du mår just nu. Jag uppmärksammar dig på din andning för att lagra in ett kroppsminne av avslappning och stärka omkopplingen från spänning till avspänning.  På så sätt fås en mer långvarig och djupgående effekt av behandlingen.

Jag kommer också ut till arbetsplatser och företag för att ge s.k. kontorsmassage som är avdragsgill för arbetsgivare.

Jonnas Näringsmedicin finns i Dalarnas län.

Om ni är en grupp arbetskamrater eller vänner kan jag komma ut till er. Kontakta mig genom kontaktformuläret.

FriskvardsChecken_195x101